Tricomed

Tricomed

"modern orvosi technológia"

Implantátumok, innovatív sebkötözők, rehabilitációt szolgáló berendezések, műtéti segédeszközök fejlesztése.

A Tricomed SA orvosi és sebészeti műszerek, eszközök, felszerelések gyártójaként 1959 óta jelen van a piacon. Számos szabadalom fűződik a vállalat működéséhez, úgy mint: szemészeti kötszerek és implantátumok, szintetikus gipsz alábélelők, asepticus kötszerek, vascularis tapaszok, laparotomiás törlők, orthesisek, a keresztszalag sérüléseire rögzítők, illetve gyomorszondák hasfalhasadékkal születettt babáknak.

a márka története

tricomed_1959.jpg
1959
Kutatás-fejlesztés

A Tricomed cég elődje 1959-ben alakult, kötszerek, sebészeti műszerek és felszerelések gyártására.

tricomed_1961.jpg
1961
Az első érprotézis

Világszinten az első érprotézis beültetése után mindössze két évvel lengyel orvosok, lengyel intézményben is végeznek ilyen beavatkozást. A Tricomed által fejlesztett vascularis prothesis-szel a beteg 45 évet élt még a beavatkozást követően, 76 éves korában hunyt el.

tricomed_2003.jpg
2003
TZMO-csoport
A Tricomed és a TZMO vállalatok egyesülése.
6.jpg
2010
A Codubix® 3D egyedi megrendelésre készülő koponyaprotézis elnyerte a Lengyelország leginnovatívabb terméke díjat. A díjat a Lengyel Tudományos Akadémia Gazdaságtudományi Intézete ítélte oda.
7.jpg
2011
Kitüntetés a Dallop® NM vizeletvesztés kezelésében alkalmazott urológiai szalagnak, Lengyelország 2011 évi innovatív terméke címen. A díjat a Lengyel Tudományos Akadémia Gazdaságtudományi Intézete ítélte oda.
2012.jpg
2012
A Tricomed SA részvénytársaságot a Wprost heti magazin A 2012. év Újítói díjjal tüntette ki a Gyógyszerészet / Orvostudomány kategóriában.
tricomed_2010.jpg
2012
Új státuszban

A Tricomed a TZMO SA önálló kutatás-fejlesztési központjaként működik tovább. Eredményei elismeréseként Lengyelország leginnovatíbb cége besorolást kapta az elmúlt két év teljesítménye alapján. Jelenleg a központ munkatársai biotechnológiai készítmények előállítására és fejlesztésére összpontosítanak.

10.jpg
2013
A Belgiumi Nemzetközi technológiai Innovációs Vásár kitüntető Medálja a Tromboguard® termék számára - elsősegélynyújtáshoz és traumás sebek ellátásához alkalmazott kötszernek.
2013v2.jpg
2013
Łódzi Vajdaság Gazdasági díja "innováció" kategóriában a Tricomed SA részvénytársaság számára.
2013.jpg
2013
A Lengyel Vállalkozói Ügynökség által odaítélt Lengyel Innovációs Díj a Tricomed SA részvénytársaság számára.
skan-nagroda-MTŁ.png
2016
A Łodzi Textilipari Műszaki Termék INNOVATEX 2016. évi Vásárán I. díjat nyertünk az ultrakönnyű Optomesh UltraLight sérvhálókért, mint a Vásár leginnovatívabb termékéért.
optomesh-UL.jpg
2016-2017
2016-ban kezdődött meg a sérvhálók ultrakönnyű, innovatív termékkörének bevezetése. A szortiment részét képezik a már meglévő Optomesh® ULTRALIGHT sérvhálók és a Dallop NM® ULTRALIGHT urológiai szalagok, amelyek 2017 -től kerülnek rendszeres forgalomba. További termékfejlesztések is folyamatosan zajlanak.

ugrás a márka oldalára

márkáink piaconkénti elérhetősége

zasieg.jpg

Márkáinkat jelenleg több, mint 60 országban forgalmazzuk: nyitottunk az Európai Unió, Közép- és Kelet-Európa, Afrika és a Távol-Kelet piacai felé.