Bella Baby Happy
brandViewProd
happy_2.jpg
happy_m.jpg
happb_chust.jpg
happy_3.jpg

Bella Baby Happy

"a csöppségek iránti szeretetből"

Csecsemőpelenkák, nedves babatörlőkendők és babaápolási termékek.

A Bella Baby Happy márkával célunk mindig is az egyik legjobb csecsemőpelenka előállítása volt. Kényelmes, megbízható és könnyen cserélhető pelenkákat kínálunk legkisebb ügyfeleink számára. A legjobb tapasztalatainkat osztjuk meg az örömteli mindennapokért.

a márka története

happy_1992_1.jpg
1993
Bella Baby Happy

A Bella Baby Happy pelenka piaci bevezetése. Folyamatos termékfejlesztéseinkkel arra törekszünk, hogy mindig jobb és jobb minőséget kínáljunk!

happy_2000_2.jpg
2000
Midi, Maxi és Junior

A Bella Baby Happy csecsemőpelenkát Midi, Maxi és Junior méretváltozatokban forgalmazzuk.

happy_2001.jpg
2001
Az innováció éve
A pelenkák külső fedőrétege a légáteresztő laminátum. A puha, kellemes tapintású laminátum három összetevőjének: a páraáteresztő fóliának, a polipropilén szálfályolnak és a színtelen ragasztónak köszönhetően lélegezni hagyja a bőrt, miközben tartósan véd a kiszivárgás ellen.
happy_2002.jpg
2002
Bella Newborn és Mini
A Newborn és Mini méretváltozatok piaci bevezetése. Köldökkivágással, ami a baba érzékeny kis köldökét nem dörzsöli.
happy_2004_1.jpg
2004
Bella Before Newborn

A koraszülött és kis súlyú babák számára is készítünk pelenkát: a Before Newborn méretváltozatot.

happy_2005.jpg
2005
Kiegészítő termékek

Kínálatunk pelenkázóalátéttel bővül.

happy_2007_1.jpg
2007
Nedves babatörlőkendők

Nedves babatörlőkendőink értékes hatóanyagaik révén kíméletesen, irritációk nélkül tisztítják a baba bőrét: a Sensitive Aloe, a Silk&Cotton és a Milk&Honey termékváltozatok bevezetése.

happy_2008_1.jpg
2008
Új méretváltozatok
A puha nedvességzáró anyagnak és a rugalmas derékgumírozásnak köszönhetően kényelmes viselet minden kis totyogónak a Maxi Plus és Junior méretű pelenka.
happy_2010.jpg
2010
3d Flexi System

A 3d Flexi System pelenkaváltozatok különlegességét a baba testformáját követő vékony nedvszívó mag jelenti. A még puhább derékgumírozást, a rugalmas tépőzárakat és a redőzött széleket a csöppségek mozgásélénkségéhez igazítottuk.

2012
Happy Natural Care
Bella Baby Happy Natural Care kozmetikum vonalának bevezetése az érzékeny bőrű babák számára. A termékek gondosan összeválogatott alapanyagokból készülnek s garantálják a gyermekek finom bőrének védelmét a mindennapos gndozás folyamán.
2013
Egyszerhasználatos etető előke
Az egyszerhasználatos etető előke (partedli) felvétele a kínálatba Happy Lunch márkanév alatt. Kiváló alternatívát jelent a hagyományos partedli számára. Ragszalagokkal rendelkeznek és egy speciális zsebbel, amely védi a gyermek ruházatát a szennyeződésekkel szemben.
happy2016.png
2016
Megújult Bella Baby Happy pelenka
2 rendszerrel tökéletesített Bella Baby Happy frissített verziójú pelenka bevezetése. Early Care System 0 -tól 2-es méretig a legfiatalabbaknak és 360° comfort system a cseppet idősebb gyermekek kényelméért és szabad mozgásáért 3-tól 6-ig terjedő méretekben.

ajánlatunk

  • Bella Baby Happy - csecsemőpelenkák, babatörlőkendők, pelenkázóalátétek
  • Bella Baby Delfi - baba- és gyermekkozmetikumok
  • Bella Mamma - termékkínálatunk kismamáknak
  • Bella Baby Happy Natural Care - babatörlőkendők természetes növényi kivonatokkal

ugrás a márka oldalára

márkáink piaconkénti elérhetősége

zasieg.jpg

Márkáinkat jelenleg több, mint 60 országban forgalmazzuk: nyitottunk az Európai Unió, Közép- és Kelet-Európa, Afrika és a Távol-Kelet piacai felé.