CitoNet

CitoNet

"sterilizálás, szakmai megoldások"

A CitoNet Szolgáltató Központok sterilizálásra és mosodai szolgáltatásokra specializálódtak. A CitoNet megoldás sebészeti segédeszközök, egészségügyi ruházat, kórházi ágynemű kölcsönzésében is.

A CitoNet egészségügyi intézmények, klinikák, háziorvosi praxisok és kozmetikai szalonok részére sterilizálást szolgáltat, közel egy évtizede bizonyít.

a márka története

citonet_2001.jpg
2008
Sterilizálás
Több lengyel városban is létesülnek CitoNet Szolgáltató Központok, melyek sterilizálásra specializálódnak.
citonet_2008.jpg
2011
Mosodai szolgáltatások
Lengyelország területén egészségügyi intézmények, éttermek, szállodák számára mosodai szolgáltatást nyújtó egységekkkel bővül a CitoNet hálózata.
citonet_2011.jpg
2011
Piacnyitás
Pomeránia területén is szolgáltat a CitoNet.
2016.png
2016
CitoNet Warszawa nagy megnyitója
A CitoNet Centrumok között ez már a hatodik szolgáltató központ, amely modern bérszolgáltatást nyújt a vizes mosásban és a standardtól eltérő steril műtéti szettek és a konkrét beavatkozásokhoz dedikált orvosi szettek készítésében. Jelenleg a TZMO Csoport CitoNet Szolgáltató Központjai Bydgoszcz, Szczecin, Krakkó, Łódź, Zabagno és Varsó városában nyújtanak szolgáltatásokat.

ugrás a márka oldalára

márkáink piaconkénti elérhetősége

zasieg.jpg

Márkáinkat jelenleg több, mint 60 országban forgalmazzuk: nyitottunk az Európai Unió, Közép- és Kelet-Európa, Afrika és a Távol-Kelet piacai felé.