márkáink globális elérhetősége

termékeink elérhetőek 65 különböző piacon - Európában, Ázsiában, Afrikában, Amerikában és Ausztráliában.

Bella Bella
Bella Cotton Bella Cotton
CitoNet CitoNet
Bella Baby Happy Bella Baby Happy
Dr Max Dr Max
Matopat Matopat
No 1 No 1
Eva Natura Eva Natura
Seni Seni
Tricomed Tricomed

Bella Bella Cotton Bella Line CitoNet Bella Baby Happy Dr Max Matopat No 1 Eva Seni Szpital Matopat Tricomed Optus
 • Bella "bűvöld el a világot" A Bella Kelet-Európában piacvezető női intimhigiénés kategóriában, Nyugat-Európa és Ázsia piacain pedig lenyűgőző előretörést mutat. Bella márkanévvel intim- és tisztasági betét termékváltozatokat, hüvelytamponokat és a külső intim testrészek ápolószereit kínáljuk. A Bella minden apró részletében a tökéleteset nyújtja, gondosan kifejlesztett és biztonságos. A Bella képes úgy változni, ahogy a nők ...
  » ugrás a márka oldalára
  Bella márkanévvel intim- és tisztasági betét termékváltozatokat, hüvelytamponokat és a külső intim testrészek ápolószereit kínáljuk. A Bella minden apró részletében a tökéleteset nyújtja, gondosan kifejlesztett és biztonságos. A Bella képes úgy változni, ahogy a nők ...
  » ugrás a márka oldalára
 • Bella Cotton "a puha gondoskodás" Kitűnő minőségű vattatermékek a mindennapi bőrápoláshoz. Bella Cotton márkanévvel vattatermékeink számos európai és ázsiai ország piacán elérhetők. Egészségügyi pamutvatta, kozmetikai vattakorong, színes vattalabda, pamutvattával készített fültiszító és kozmetikai pálcika; megannyi változatban és kiszerelésben.
  » ugrás a márka oldalára
  Bella Cotton márkanévvel vattatermékeink számos európai és ázsiai ország piacán elérhetők. Egészségügyi pamutvatta, kozmetikai vattakorong, színes vattalabda, pamutvattával készített fültiszító és kozmetikai pálcika; megannyi változatban és kiszerelésben.
  » ugrás a márka oldalára
 • CitoNet "sterilizálás, szakmai megoldások" A CitoNet Szolgáltató Központok sterilizálásra és mosodai szolgáltatásokra specializálódtak. A CitoNet megoldás sebészeti segédeszközök, egészségügyi ruházat, kórházi ágynemű kölcsönzésében is. A CitoNet egészségügyi intézmények, klinikák, háziorvosi praxisok és kozmetikai szalonok részére sterilizálást szolgáltat, közel egy évtizede bizonyít.
  » ugrás a márka oldalára
  A CitoNet egészségügyi intézmények, klinikák, háziorvosi praxisok és kozmetikai szalonok részére sterilizálást szolgáltat, közel egy évtizede bizonyít.
  » ugrás a márka oldalára
 • Bella Baby Happy "a csöppségek iránti szeretetből" Csecsemőpelenkák, nedves babatörlőkendők és babaápolási termékek. A Bella Baby Happy márkával célunk mindig is az egyik legjobb csecsemőpelenka előállítása volt. Kényelmes, megbízható és könnyen cserélhető pelenkákat kínálunk legkisebb ügyfeleink számára. A legjobb tapasztalatainkat osztjuk meg az örömteli mindennapokért.
  » ugrás a márka oldalára
  A Bella Baby Happy márkával célunk mindig is az egyik legjobb csecsemőpelenka előállítása volt. Kényelmes, megbízható és könnyen cserélhető pelenkákat kínálunk legkisebb ügyfeleink számára. A legjobb tapasztalatainkat osztjuk meg az örömteli mindennapokért.
  » ugrás a márka oldalára
 • Dr Max "tiszta és ragyog" Háztartási tisztítószerek, környezetbarát és hatékony összetevőkkel. A Dr Max termékek bizonyítottak háztartási tisztító- és ápolószer (mosogatószer, ablaktisztító folyadék, WC-tisztító gél, surolószer, mosószer, kéztisztító) kategóriában. Mára a fogyasztók mindennapi életének részévé vált márkatermék a Dr Max.
  » ugrás a márka oldalára
  A Dr Max termékek bizonyítottak háztartási tisztító- és ápolószer (mosogatószer, ablaktisztító folyadék, WC-tisztító gél, surolószer, mosószer, kéztisztító) kategóriában. Mára a fogyasztók mindennapi életének részévé vált márkatermék a Dr Max.
  » ugrás a márka oldalára
 • Matopat "minket érdekel a biztonság" Kötszerek és gyógyászati segédanyagok széles portfoliója. Matopat márkanév alatt kínáljuk a professzionális védelmet és ellátást biztosító gyógyászati termékeinket, melyeket műtőkben, kezelőszobákon, ambuláns és dialízis központokban évtizedek óta használnak. Új fejlesztéseink az innovatív sebkezelést és a gyors ...
  » ugrás a márka oldalára
  Matopat márkanév alatt kínáljuk a professzionális védelmet és ellátást biztosító gyógyászati termékeinket, melyeket műtőkben, kezelőszobákon, ambuláns és dialízis központokban évtizedek óta használnak. Új fejlesztéseink az innovatív sebkezelést és a gyors ...
  » ugrás a márka oldalára
 • No 1 "neked, családodnak és otthonodnak" Higiéniai papírtermékek. A Bella No 1 praktikus, modern higiéniai papírtermék. Szétválasztható háztartási papírtörlő, papírszalvéta és toalettpapír is szerepel kínálatunkban.
  » ugrás a márka oldalára
  A Bella No 1 praktikus, modern higiéniai papírtermék. Szétválasztható háztartási papírtörlő, papírszalvéta és toalettpapír is szerepel kínálatunkban.
  » ugrás a márka oldalára
 • Eva Natura "közelebb a természethez" Arc-, bőr- és hajápoló készítmények nőknek. Az Eva Natura termékváltozatokat a természet inspirálta. A len és borostyán alapú, gógynövényes Eva Natura termékekkel az 1990-es évek közepén léptünk piacra, napjainkig szakmai elismerések, elkötelezett vásárlók kísérik az Eva Natura termékek útját.
  » ugrás a márka oldalára
  Az Eva Natura termékváltozatokat a természet inspirálta. A len és borostyán alapú, gógynövényes Eva Natura termékekkel az 1990-es évek közepén léptünk piacra, napjainkig szakmai elismerések, elkötelezett vásárlók kísérik az Eva Natura termékek útját.
  » ugrás a márka oldalára
 • Seni "egy jobb életminőségért" A Seni megoldás inkontinenciára. Seni márkanév alatt inkontinencia-védőeszközöket - fehérneműbe rögzíthető betéteket és nadrágpelenkákat -, Seni Care névvel kímélő bőrápoló termékeket kínálunk. Az inkontinencia bármely súlyossági fokára megoldást nyújtunk. A Seni inkontinencia-termékek javítják a ...
  » ugrás a márka oldalára
  Seni márkanév alatt inkontinencia-védőeszközöket - fehérneműbe rögzíthető betéteket és nadrágpelenkákat -, Seni Care névvel kímélő bőrápoló termékeket kínálunk. Az inkontinencia bármely súlyossági fokára megoldást nyújtunk. A Seni inkontinencia-termékek javítják a ...
  » ugrás a márka oldalára
 • Tricomed "modern orvosi technológia" Implantátumok, innovatív sebkötözők, rehabilitációt szolgáló berendezések, műtéti segédeszközök fejlesztése. A Tricomed SA orvosi és sebészeti műszerek, eszközök, felszerelések gyártójaként 1959 óta jelen van a piacon. Számos szabadalom fűződik a vállalat működéséhez, úgy mint: szemészeti ...
  » ugrás a márka oldalára
  A Tricomed SA orvosi és sebészeti műszerek, eszközök, felszerelések gyártójaként 1959 óta jelen van a piacon. Számos szabadalom fűződik a vállalat működéséhez, úgy mint: szemészeti ...
  » ugrás a márka oldalára

Wybierz kraj

»ugrás az országok oldalra