Bella
brandViewProd
bella_blue.jpg
bella_lipa.jpg
bella_3.jpg
Tampo Bella

Bella

"bűvöld el a világot"

A Bella Kelet-Európában piacvezető női intimhigiénés kategóriában, Nyugat-Európa és Ázsia piacain pedig lenyűgőző előretörést mutat.

Bella márkanévvel intim- és tisztasági betét termékváltozatokat, hüvelytamponokat és a külső intim testrészek ápolószereit kínáljuk. A Bella minden apró részletében a tökéleteset nyújtja, gondosan kifejlesztett és biztonságos. A Bella képes úgy változni, ahogy a nők életstílusa és impulzív igényei. Technológiai fejlesztések, minőségi termékek, inspiráló ajánlatok.

a márka története

historia-60te.jpg
1976
Bella Donna
Donna márkanév alatt megkezdjük női intimhigiénés termékek forgalmazását. A Donna márkanevet a Bella Donna váltja fel, ami olasz nyelven gyönyörű nőt jelent.
bella_1983.jpg
1983
Bella
Női intimhigiénés termékeinket Bella márkanév alatt forgalmazzuk tovább.
bella_1989.jpg
1989
Panty Classic
A TZMO Lengyelország területén elsőként kezdi meg cellulóz töltésű tisztasági betétek gyártását és forgalmazását, a termékváltozat az 1990-es években E-Day néven vált ismertté, ma Panty Classic-ként van jelen a piacon.
bella_1994.jpg
1994
Bella Nova
A Bella Nova az első intimbetétünk, ami szárnyas kivitelben készül. TZMO Lengyelországban, ugyancsak elsőként, e termékváltozattal megkezdi a szárnyas kivitelű egészségügyi betétek gyártását.
bella_1995.jpg
1995
Bella Perfecta
A Bella Perfecta az első lengyel fejlesztésű és gyártású ultravékony egészségügyi betét. A viselési komfort érdekében mindössze 2 mm vékony.
bella_1996.jpg
1996
Bella Intima

Termékportfoliónk a Bella Intima ultravékony tisztasági betéttel bővül. Ami az egyetlen tisztasági betét ma a piacon, mely valódi pamut borítású.

bella_2001.jpg
2001
Tampo Bella

Aplikátoros és aplikátor nélküli hüvelytamponnal bővül kínálatunk.

bella_2004.jpg
2004
Az innováció éve
Nedvszívó termékeinknél külső borításként légáteresztő laminátumot alkalmazunk, melynek mikroporózus szerkezete engedi a bőrt szabadon lélegezni, jelentősen növelve a viselési komfortot.
bella_2007.jpg
2007
Bella Perfecta Rose
Ultravékony egészségügyi betéteink diszkréten illatosított változatai, a Bella Perfecta Rose és Violet. A kivételes kényelem természetes virágillatokkal párosul.
bella_2009.jpg
2008
Bella for Teens

A Bella for Teens termékvonal magas minőségű intimhigiénés termékeket ölel fel. Légiesen vékony kivitel, élénk színek és illatok. Tinik számára.

2013
gyógynövény-kivonatos termékek
Higiéniai vonal: verbéna-, hárs-, és a hosszúlevelű útifű gyógynövényekkel dúsított egészségügyi és tisztasági betétek létrehozatala.
bella2016.png
2016
Bella Ideale
Létrejön a Bella Ideale prémium higiéniai termékvonal. A vonalhoz tartoznak az innovatív StayDrai™ rendszerű egészségügyi betétek és a StaySofti™rendszerrel rendelkező, különlegesen puha tisztasági betétek.

ajánlatunk

  • Bella Normal, Nova - klasszikus, vastag kivitelű intimbetétek
  • Bella Perfecta - ultravékony intimbetétek
  • Bella for Teens - intim- és tisztasági betét termékváltozatok, hüvelytamponok tinik számára
  • Bella Panty - tisztasági betétek
  • Bella Tampo - hüvelytamponok
  • Bella Lady - inkontinencia-betétek enyhe inkontinencia esetére

ugrás a márka oldalára

márkáink piaconkénti elérhetősége

zasieg.jpg

Márkáinkat jelenleg több, mint 60 országban forgalmazzuk: nyitottunk az Európai Unió, Közép- és Kelet-Európa, Afrika és a Távol-Kelet piacai felé.