sport

sport.jpg logo
Az egészséges, aktív életvitelt értéknek tartjuk. Így a sport egyike azon kiemelt területeknek, melyet vállalatcsoportunk támogat.

Az egészségtudatos életet népszerűsítjük.

BELLA CUP
profi teniszezőnők versenyét rendezzük meg
bella cup 3.jpegFőszervezői és szponzorai vagyunk a BELLA CUP Nemzetközi Női Teniszbajnokságnak. Társaságunk székhelyén, Toruń-ban a profi pályafutású teniszezők számára 1995 óta rendezzük meg a megmérettetést, ami Lengyelország területén egyike a legkorábban életre hívott női teniszversenyeknek. Mára pedig az ITF Women's Circuit tornasorozat egyik állomásává vált. 2005-ben a Lengyel Teniszszövetség elismerését is átvehettük a tenisz népszerűsítése terén tett erőfeszítéseinkért.
Az ITF Women's Circuit torna a profi pályafutású teniszjátékosoknak lehetőséget ad arra, hogy eredményeikkel a WTA-világranglistán pontszerző helyre jussanak.
Az amatőr versenyek Belorussziában, Kazahsztánban, Örményországban, Grúziában, Kirgizisztánban, Üzbegisztánban és Azerbajdzsán területén zajlanak, ahol a nők körében a tenisz igen népszerű sport.
SENI CUP
a fogyatékkal élők sport iránti szenvedélyét támogatjukseni cup.png

A TZMO SA társadalmi szerepvállalásai között kiemelt szerep jut a Fogyatékkal Élők Nemzetközi Futball Ligája (International Football League for Handicapped), a SENI CUP megrendezésének, melyet az intézményi gondozásban élő, mentálisan sérült betegek számára hívtunk életre. Számukra a sport terápia, fiziológiájukat fitten tartja, egyben kitartásra és csapatmunkára tanít.

A verseny célja a fogyatékkal élők integrálása a társadalomba. A futballpályán egyenlő esélyekkel játszunk, ahol a siker egyformán áll mellénk, és ahol a vereség is éppúgy lehet osztályrészünk.

A selejtezők Lengyelországban, illetve a csapatokat küldő országokban zajlanak, míg a döntőt Toruń-ban rendezzük.


A SENI CUP számokban:

  • Egyik csapatunk a szibériai Irkutskból érkezett a döntő helyszínére, ahova az ő útjuk volt eddig a leghosszabb: 8000 kilométert hagytak maguk mögött, míg eljutottak Toruń-ig.
  • Eddig legidősebb játékosunk 87, míg a legfiatalabb 12 évesen regisztrált és játszott.
  • Mindezidáig összesen 12 000 érmet osztottunk ki.
strandröplabda gótikus környezetben

Toruń gótikus óvárosának főtere júniusban homokos röplabdapályává alakul. Nem másért, minthogy teret adjon a Lengyel Férfi és Női Strandröplabda Bajnokság (Polish Championships in Beach Volleyball for Women and Men) selejtezőinek. A Gótikus Strandpálya (Gothic Beach) elnevezésű tornán a legjobb röpisek vetélkednek. A selejtezőmeccseket számos kísérő rendezvény egészíti ki: sportedzések, fitneszórák. A rendezvény fő szponzora vállalatunk Bella és Eva Sun márkái.

jóga a parkban

A 'Jóga a parkban' ('Yoga in the Park') eseménysorozatot is támogatjuk. Minden év július-augusztusában vasárnaponként számos lengyel város parkjában zajlanak nyitott jógaórák, melyeket egészmegőrzés témakörben előadások sora kísér.

fitnesz az örömteli percekért

A Szent Miklós Fitneszverseny (St. Nicholas Fitness Convention) szponzorai között vagyunk. Az esemény számos lelkes fitneszoktatót és -rajongót vonz, akik évről-évre eljönnek Toruń-ba, hogy közös órák keretében hódoljanak a fitnesznek. Tapasztalatcsere, új edzésformák elsajátítása, és mindenekfelett a szabadidő örömteli eltöltése jegyében.

rólunk