minőség és biztonság

logo
Vállalati, üzleti tevékenységünk minden területén elkötelezettek vagyunk a minőség iránt: a termelés szabályozottságától kiindulva a folyamatos technológiai fejlesztéseken keresztül egészen a környezettudatos magatartásig.  

modern technológia és megbízható, minőségi termékek

Kiemelt figyelmet fordítunk lengyel fejlesztésű és gyártású higiénés termékeink ellenőrzésére, a gyártás kezdő fázisától gondosan választjuk meg beszállítóinkat, a felhasznált alapanyagokat. A piac vezető beszállítóival dolgozunk együtt mind a nyersanyagok, mind a gyártáshoz szükséges eszközök biztosítása tekintetében, ami garanciát jelent a késztermék megbízható minőségére.

a minőség a siker kulcsa

Működésünket, folyamatainkat és szervezetünket eredményközpontúan építjük fel. 1997-ben, Lengyelországban első nagyvállalatként vehettük át azt a tanúsítványt, miszerint a cégünk által gyártott kórházi ápolási termékek megfelelnek a GMP-elveknek (Good Manufacturing Practice), a WHO (World Health Organization) által felállított nemzetközi szabályozásnak.

Fontos számunkra az integrált minőségszabályozás a gyártási, a fejlesztési és az ellenőrzési tevékenység során. Megbízható megoldásként ehhez egységesen szervezett és hibátlanul működő minőségbiztosítási rendszerre és minőségellenőrzésre van szükség, ISO 9001 és ISO 13485 tanúsítvánnyal rendelkezünk.

Kórházi termékeink eleget tesznek a CE megfelelőségi jelölési folyamat elvárásainak. A CE (Conformité Européenne = Európai Megfelelőség) egy jelzés a fogyasztók felé arról, hogy a termék megfelel a rá vonatkozó követelményeknek. A CE jelölés számunkra, egy lengyel nagyvállalat számára, pedig belépő az Európai Unió piacára.

rólunk