sikerek

sciezki.jpg logo
A kiválóság elve mentén vevőinkkel, beszállítóinkkal, kutatóinkkal hatékonyan együttműködve fejlesztjük tevékenységünket.

Meghatároztuk a fejlődés irányát: a TZMO-csoport már megszerzett piaci részesedésének megtartását, és akvizíció révén az újabb piaci területekre való összpontosítást. A legjobb képességű munkatársakkal dolgozunk együtt. Társaságként és egyénileg is arra törekszünk, meghatározó tényezővé váljunk az üzleti életben. Versenyképességünk alapja, hogy elkötelezettek vagyunk teljesítményünk növelése iránt, társaságunk és önmagunk folyamatos fejlesztése mellett.

nemzetközi miliőt teremtünk

A TZMO-csoport globális szervezeti struktúráját 7300 munkavállalója jelenti. Ismerjük a nemzeti piacok sokféleségét, ami multinacionális vállalati céljainkat meghatározza.

A vállalatcsoporton belül megosztjuk egymással tudásunkat, információinkat és a lokális piacok legjobb gyakorlatait. Tiszteljük a helyi és nemzeti kultúrák értékeit.

egyéni kezdeményezés, egyéni felelősségvállalás

Sikeres működésünk alapja az összehangolt csapatmunka és az egyéni hatékonyság. A munka világában egy szervezeten belüli helytálláshoz szükség van az egyéni kezdeményezésekre, ugyanakkor egy csapat részeként meghozott felelős döntésekre is.

növekedésünk mozgatórugója a szakmai továbblépés

A vállalat céljai iránt elkötelezett munkavállalóink nálunk megalapozhatják szakmai karrierjüket. Széleskörűen kamatoztathatják tudásukat nemzetközi környezetben, változatos projektjeinkben. A TZMO-csoporton belül a felkészült és ambiciózus munkavállalóink számára az operatív szintekről is biztosítunk előrelépést a stratégiai menedzsment szintekig.

karrier