működési területek

glowna2.jpg logo
Vállalatunk gyártó, értékesítő és szolgáltató szinteken egyaránt tevékeny.

Komplex vállalati működésünk biztosításához szakmailag magasan képzett, tehetséges, elkötelezett kollégákra van szükségünk. Ezért a TZMO-csoport humán tőkéjét a következő stratégiai területeken és operatív szinteken folyamatosan fejleszti.

 

 

 

ÉRTÉKESÍTÉS

A kereskedelmi divízió felkészült munkatársak számára kínál lehetőséget, feladatuk a meglevő ügyfelekkel való kapcsolattartáson túlmutat: üzleti partnerek hatékony akvizícióját jelenti. A lakossági, a kórházi és a patikapiacra egyaránt keresünk sikerorientált értékesítőket.

Kiemelt pozíciók

Ügyfélszolgálati specialista
Key Account menedzser
Orvoslátogató munkatárs
Területi képviselő
Gyógyszer-nagykereskedelmi kiemelt kapcsolattartó
Gyógyászati termékek fejlesztésének koordinátora

Akit keresünk

Termékeink értékesítéséhez keressük az angol, a német vagy az orosz nyelvet jól beszélő munkatársat, aki ügyfeleinket magas szinten kiszolgálni képes. Aki új üzleti partnerek és értékesítési csatornák felkutatásában jártas, aki keresi a szakmai kihívásokat, és szakirányú felsőfokú végzettséggel (menedzsment, közgazdaság, marketing) rendelkezik.MARKETING

Szenvedélyünk a kreativitás. Termékportfoliónk optimális tervezéséhez, márkáink image-nek építéséhez a legjobb szakembereket várjuk, akik nálunk megalapozhatják hosszú távú szakmai karrierjüket, mind lengyelországi, mind nemzetközi projektjeinkben.

Kiemelt pozíciók

Marketing szakértő
Termékspecialista
Tanácsadó termékbevezető és promóciós kampányokban
Reklám- és hirdetésszervező
Brand Management irodavezető

Akit keresünk

Kreatív marketingkampányok tervezéséhez és kezeléséhez keresünk munkatársat, aki folyékonyan beszéli az angol, a német vagy az orosz nyelvet, jártas szerkesztőprogramok alkalmazásában, és szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkezik.PÉNZÜGY

A hatékony pénzügyi gazdálkodás egy nyereséges vállalkozás bázisa. Ezért pénzügyi osztályunk munkatársainak feladata több mint számviteli és adózási feladatok ellátása, vagy pénzforgalmi jelentések készítése. A stratégiai célok és a vállalati érték maximalizálásának figyelembe vételével a pénzügy üzleti tervet készít, és nyomon követi annak megvalósulását is, emellett döntéseket hoz a pénzügyi források felhasználásáról.


Kiemelt pozíciók

Pénzügyi kontroller
Költségelemző munkatárs
Számviteli szakértő
Likviditáskezelési szakértő

Akit keresünk

Munkatársat, aki a hazai és nemzetközi pénzügyi mozgásokat átlátja. Munkáját intenzív és tartós célorientáltság jellemzi. Releváns felsőfokú végzettséggel és szakmai gyakorlattal rendelkezik, folyékonyan beszéli az angol, az orosz vagy a német nyelvet, és ismeri az ERP vállalatirányítási rendszert.TECHNOLÓGIA

Kutatási és termelési divíziónk komplex tevékenysége az új alapanyagok kifejlesztésétől az innovatív termékek létrehozásáig terjed. Munkatársainkat közös szenvedély hajtja: a változó piaci preferenciákhoz igazodó, élvonalbeli és költséghatékony technológiai megoldások megtalálása, kiváló minőségű termékek létrehozása.

Kiemelt pozíciók

Technológus
Minőségellenőr
Termelésvezető

Akit keresünk

Számos izgalmas munkalehetőséget kínálunk a kutatáshoz, termelési tevékenységhez köthető szakmákban. Jó képességű, a változásokra nyitott, a gyártási technológiák optimalizálásában jártas, angolul, németül vagy oroszul jól beszélő gépész- és vegyészmérnököket keresünk.


LOGISZTIKA

Hogy ügyfeleink elvárásainak megfeleljünk, a legjobb logisztikai megoldásokat keressük. Célunk az ellátási lánc magas szintű tervezése, időzítése és ellenőrzése. Modern logisztikai központokat építünk és fejlesztünk mind Lengyelországban, mind más országok piacán.

Kiemelt pozíció

Logisztikai tervező

Akit keresünk

A logisztikai munkatárs esetében fontos a stratégiai gondolkodás. Keressük munkatársainkat, akik képesek fontos döntések meghozatalára, időkorlát szorításában vagy feszült helyzetben is. Akik dokumentált tapasztalattal rendelkeznek szállításmenedzsment területen, középszinten beszélik az angol, a német vagy az orosz nyelvet.


EMBERI ERŐFORRÁS

A TZMO-csoport számára a tehetségfejlesztés a siker egyik kulcskérdése. HR-szakembereket keresünk, akik munkatársaikat a vállalati célok megvalósítása érdekében motiválni képesek, akik a TZMO Képzési Csoport trénereivel együttműködve hatékony továbbképzési programok kidolgozásával hozzájárulnak a vállalatcsoport üzleti növekedéséhez.

Kiemelt pozíciók

HR-szakértő
Tréner
Személyügyi adminisztrátor

Akit keresünk

Aki könnyen épít ki és tart fenn hosszú távú kapcsolatokat, aki napi szinten képes munkavállalók ösztönzésére, határozott és szakmailag magasan kvalifikált. Aki személyügy, emberi erőforrás-menedzsment és vállalati tréningek szervezése terén gyakorlattal rendelkezik, és az angol, a német vagy az orosz nyelvet beszéli.

karrier