hírek

2018-06-13

VIII. TZMO Olimpia

A sportesemény célja egy napon át az együttes testmozgás: jó közösségben, jó hangulatban, jó erőnléttel. A rendezvény alapötlete - egy olyan sportvetélkedő megvalósítása, amelyben a cégcsoport munkatársai különféle sportágakban összemérhetik erejüket, kiállásukat - immár nyolc évre nyúlik vissza.

Az elhatározást idén is tett követte, így került sor június 9-én az észak-lengyelországi, festői Torun-ban az újabb sportrendezvényre. A magyarországi leányvállalatot, a Bella-Hungária Kft-t pedig négy munkatársunk: Bácskai Tímea, Fejérné Hangácsi Anita, Kövesiné Czető Mónika és Lenkeyné Bán Gabriella képviselték, több versenyszámban is.

Nagy izgalommal és lelkesedéssel, elképesztő hangulatban zajlott a verseny, ahol terepfutás versenyszámban Anita a harmadik helyre futott be. Ezúton is gratulálunk a nagyszerű eredményhez!

A játékok között szerepeltek labdajátékok és darts, tenisz vagy evezés a Visztula folyón is. A szervezők és résztvevők örömére ismét egy játékos, vidám és mindenekelőtt sportszerű napot tölthettek együtt a cégcsoport munkatársai.

» vissza a főoldalra
hírek és tájékozatatók