hírek

2018-12-16

Újabb raktárcsarnokkal bővült a TZMO Hungary

Egészségügyi termékeit a kórházi, szociális intézményi ellátásban és a lakossági piacon is forgalmazó TZMO Hungary Kft. logisztikai központjának bővítését zárta. 

A munkálatokat 2018 tavaszán kezdték meg. Az új, magasraktározásra is alkalmas csarnok építésével összességében 860 négyzetméter hasznos területtel, 1100 raklaphellyel bővült a raktározási terület. A csarnok Egerszalók külterületén helyezkedik el. A fejlesztésnek köszönhetően lehetővé válik a raktárkészlet mennyiségének növelése, amit a TZMO cégcsoport hazai leányvállalatának konstans forgalomnövekedése és gyors fejlődése indokolt.

A TZMO  - lengyelországi székhelye mellett - jelenleg 10 logisztikai központtal rendelkezik, működik Hollandiában, Németországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Romániában, Ukrajnában, Indiában és két központ Oroszországban.

A társaság 58 kereskedelmi képviseletet tulajdonol, viszonteladói révén több, mint 80 ország piacán van jelen, alkalmazottainak száma meghaladja a 8200 munkavállalót. Ebből közel negyvenen dolgoznak a magyarországi leányvállalatnak.

» vissza a főoldalra
hírek és tájékozatatók