toborzási stratégiánk

inna19.jpg logo
A TZMO-csoport fejlesztési terveihez a jövedelmező technológiai, kereskedelmi és pénzügyi megoldásokat igyekszik megtalálni.

Vállalatunk sikerének zálogát a minőségi, megbízható munkavégzés iránti elkötelezettség mellett munkatársaink magas színtű szakértelmében látjuk biztosítottnak. A célok eléréséhez szükséges folyamatok megtervezése, szervezése, irányítása, a sikertényezők és kockázatok figyelemmel kísérése mellett. Munkaerőnk kiválasztásakor az alábbi szempontokra helyezünk hangsúlyt.

  • Kreativitás: ami tudást és képzelőerőt jelent, olyan eredeti és egyben optimális megoldások megtalálását, melyek túlmutatnak a kötött rendszereken, a bevált sémákon.
  • Rugalmasság: a mindig változó üzleti környezet problémamentes elfogadását értjük alatta, azt, ami cselekvésre ösztönöz.
  • Önfejlesztés: személyi kompetenciák fejlesztése, és egy nyitott attitűd kialakítása, ami a változások elindítója.
  • Együttműködési képesség: számunkra az eltérő környezetből származókkal való hatékony kommunikációt jelenti, a figyelmes hallgatás és az ügyes véleményformálás képességei mellett.

 A BEÉRKEZŐ PÁLYÁZATOK ELŐVÁLOGATÁSA

A jelentkezések elemzése, értékelése

E fázisban munkaerőt toborzó csapatunk aprólékosan elemzi és értékeli a jelentkezők szakmai végzettségét és munkatapasztalatát, a beküldött dokumentumok alapján.

Állásinterjú

Az interjúk során a jelöltek szakmai felkészültségét és gyakorlati tudását, tapasztalatait ismerhetjük meg.KIÉRTÉKELÉS

Nemzetközi szinten működő vállalatként alapértékünk azon munkatársak kiválasztása, akik a munkakör jellegére a leginkább alkalmasak. Akik az általuk betöltött pozícióban a vállalat szervezetébe és kultúrájába egyaránt illeszkednek.

 ÁLLÁSAJÁNLAT

Amennyiben a felvételi eljárás során az Ön bemutatkozása volt a legérdekesebb számunkra, konkrét ajánlatra számíthat a TZMO-tól. Tekintve, hogy célunk nemcsak a potenciális jelöltek elérése, hanem tényleges jelentkezésre való bírása is.

karrier