szakmai gyakorlat

praktyki.jpg logo
Folyamatosan növekvő vállalatcsoportként a kínált karrierlehetőségeken túl nagy hangsúlyt fektetünk a felsőoktatási intézményekkel történő kapcsolattartásra is, a fiatal tehetségek vonzása érdekében.

A TZMO SA hosszú távú erőfeszítése szakmai gyakorlati helyek biztosítása, a tehetségek vonzása és megtartása. Gyakorlati tudás, szakmai feladatok, valódi tapasztalatok. Gyakorlati helyeket kínálunk üzleti és funkcionális területeken. Már hallgatóként betekintést nyerhetsz egy nagyvállalat működésébe: marketing, PR, pénzügyi és személyügyi területeken. A fiatalok bizonyíthatják rátermettségüket, megalapozhatják szakmai pályafutásukat.


Neki is sikerült…

Anna, a szakmai gyakorlattól az állásajánlatig

Végzős hallgatóként jelentkeztem a Nikolausz Kopernikusz Egyetem Karrierirodáján. Érdekesnek hangzott a TZMO SA aktuális gyakornoki felhívása, ami, mint az a későbbiekben kiderült, szakmai pályafutásom első állomása lett. A Matopat divízió marketing osztályán kezdtem, a Seni Hűségprogram kidolgozásában kaptam feladatot. Eszméletlen sokat tanultam belőle. Majd megkaptam az értesítést: frissdiplomásként számít rám a TZMO. Hogy milyen itt dolgozni? Nehéz röviden összefoglalni, hiszen minden nap más. Ma már az értékesítési osztályt erősítem, mindig jönnek újabb és újabb feladatok. Jelenleg értékesítési elemzéseket, eredmény-kimutatásokat készítek a lengyelországi piacra vetítve. A szakmai gyakorlat során megtanultam, tisztelni kell a kihívásokat: alapossággal, utánajárással, együttgondolkodással megoldásokat lehet találni!

karrier