hírek

2015-05-29

Pályázati képzéseken vettek részt a Bella-Hungária Kft. munkavállalói

sajtóközlemény

A Bella-Hungária Kft. küldetésének tartja, hogy felhívja a figyelmet a személyes higiénia és a tisztaság megtartásának fontosságára. A vállalkozás integrált tudományos és technológiai módszerek ismeretében sok ezer ember életminőségét javítja kórházi ápolási termékeivel. Ehhez évről-évre költséges kutatási beruházásokat végez. A Bella-Hungária Kft. anyavállalata, a lengyelorzság székhelyű TZMO SA üzleti tevékenységének minden területén elkötelezett a minőség iránt: a termelés szabályozottságától kiindulva a folyamatos technológiai fejlesztéseken keresztül egészen a környezettudatos magatartásig. A vállalat kutatási és fejlesztési csapata élen jár az innovatív termékváltozatok kifejlesztésében. Kiemelt figyelmet fordít mindazon kezdeményezések finanszírozására, melyek az egészséges életmód propagálására irányulnak, támogatja a fogyatékkal élőket, a szociálisan hátrányos sorsú gyermekeket. A vállalkozás célja, hogy azon szakdolgozók, akik a mindennapi ápolásban, ellátásban részt vesznek, hatékony szakmai segítséget kapjanak, és munkájukat praktikus, gyakorlati tanácsokkal is támogassák.

Ugyanakkor cégünknek a folyamatosan változó piaci környezeti kihívásoknak is meg kell felelnie, így a vezetői szemlélet szerint a fejlődés egyik kulcstényezője a megfelelő humánerőforrás fejlesztése. Cégünk sikeresen pályázatott az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében, és támogatást nyert a TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0647 azonosítószámú „Munkahelyi képzések támogatása a Bella-Hungária Egészségügyi Termékeket Gyártó Kereskedő és Szolgáltató Kft-nél” című pályázat lebonyolítására.

 

A fenti projekt keretében dolgozóink idegen nyelvi és informatikai képzéseken, valamint öt féle kompetencianövelő tréningen vettek részt több csoportban a pályázat megvalósulási időszakában - 2014-06-27. és 2015-05-29. között. A projektbe a képzések által összesen 35 fő kolléga került bevonásra, akik együttesen 180 tanúsítványt szereztek. A megvalósult képzések illeszkednek a cég filozófiájába, céljaival összhangban állnak, valamint közvetve növelik a vállalat versenyképességét és vezető piaci pozícióját.

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

» vissza a főoldalra
hírek és tájékozatatók