minőség és biztonság

jakosc.jpg logo
Vállalati, üzleti tevékenységünk minden területén elkötelezettek vagyunk a minőség iránt: a termelés szabályozottságától kiindulva a folyamatos technológiai fejlesztéseken keresztül egészen a környezettudatos magatartásig.

modern technológia és megbízható, minőségi termékek

Kiemelt figyelmet fordítunk lengyel fejlesztésű és gyártású higiéniés termékeink ellenőrzésére, a gyártás kezdő fázisától gondosan választjuk meg beszállítóinkat, a felhasznált alapanyagokat.

Társaságként, csapatként és egyénileg is arra törekszünk, meghatározó tényezővé váljunk az üzleti életben, ami alapot teremt arra, hogy fogyasztóinknak kiváló minőséget kínáljunk. Termékeink révén minőségre, napi munkánk során szakszerűségre törekszünk.

együttműködve beszállítóinkkal

A piac vezető beszállítóival dolgozunk együtt mind a nyersanyagok, mind a gyártáshoz szükséges eszközök biztosítása tekintetében, ami garanciát jelent a késztermék megbízható minőségére.

a minőség a siker kulcsa

Működésünket, folyamatainkat és szervezetünket eredményközpontúan építjük fel. 1997-ben, Lengyelországban első nagyvállalatként vehettük át azt a tanúsítványt, miszerint a cégünk által gyártott kórházi ápolási termékek megfelelnek a GMP-elveknek (Good Manufacturing Practice), a WHO (World Health Organization) által felállított nemzetközi szabályozásnak.

Fontos számunkra az integrált minőségszabályozás a gyártási, a fejlesztési és az ellenőrzési tevékenység során. Megbízható megoldásként ehhez egységesen szervezett és hibátlanul működő minőségbiztosítási rendszerre és minőségellenőrzésre van szükség, így ISO 9001 és ISO 13485 tanúsítvánnyal is rendelkezünk.

Kórházi termékeink eleget tesznek a CE megfelelőségi jelölési folyamat elvárásainak. A CE (Conformité Européenne = Európai Megfelelőség) egy jelzés a fogyasztók felé arról, hogy a termék megfelel a rá vonatkozó követelményeknek.

A CE jelölés számunkra, egy lengyel nagyvállalat számára, pedig belépő az EU piacára.

rólunk