hírek

2012-05-21

Bella Baby Happy babaprogram

A Bella Baby Happy pelenkaváltozatokat forgalmazó Bella-Hungária Kft. 2012-ben 10 000 bababőröndöt juttatott el a kismamákhoz, amit az anyukák a szülést követő napokban vehettek át Bella Baby Happy babaprogramban részt vevő nővérektől.

A bababőröndben elhelyezett termékminták - pelenkák, ápoló babatörlőkendők és babaápolási kiegészítők - a későbbiekben is segítik az anyukákat, hogy az egyszer használatos nadrágpelenkák és babatörlőkendők széles választékából az üzletek tömött polcai előtt is megtalálják a megfelelőt.

A Bella Baby Happy 3d Flexi System pelenkaváltozatok rugalmas derékgumírozása, és magasan redőzött oldalrésze a baba fejlődési szakaszaihoz és mozgásélénkségéhez igazodik. A Premium Dry belső fedőréteg azonnal elvezeti a nedvességet, így megóvja a baba bőrét az irritációtól, ami így mindig száraz és egészséges marad.

A Milk&Honey, a Silk&Cotton, az E-vitamin&Allantoin és az Aloe Vera kivonatot tartalmazó Sensitive változatban is elérhető Bella Baby Happy babatörlőkendők pedig természetes hatóanyagaiknak köszönhetően táplálják a baba bőrét.

A Bella Baby Happy babaápolási termékek arculata megújult. Keresse az új külsővel a Bella Baby Happy termékváltozatokat az Auchan és a Tesco áruházakban, országszerte.

» vissza a főoldalra
hírek és tájékozatatók