hírek

2021-04-07

A TZMO SA meghirdette ZERO WASTE programját

Női intimhigiénés és kozmetikai termékek, babaápolási termékek, inkontinencia védőeszközök és orvostechnikai eszközök gyártójaként és forgalmazójaként felelősek vagyunk azért, hogy tevékenységeink környezetre gyakorolt ​​negatív hatásait csökkentsük. 

A fenntartható fejlődést szolgálva és képviselve a TZMO cégcsoport elfogadta integrált irányítási rendszerpolitikáját, amely magában foglalja a környezetvédelem területén vállalt kötelezettségeket, és megfelel az ISO 14001 környezetvédelmi szabvány követelményeinek.

A tervezés innovatív megközelítése, a gépek és berendezések megfelelő műszaki állapotára fordított figyelem, a termelés és a szállítás átgondolt tervezése, ill. a logisztikai kapacitások maximális kihasználása mind hozzájárulnak a természeti erőforrások megóvásához és a keletkező hulladék mennyiségének csökkentéséhez. Tevékenységünk környezetre gyakorolt hatásait optimalizáljuk, folyamatainkat korszerű technológiák megvalósítása mellett folyamatos fejlesztjük, a környezetszennyezést megakadályozzuk és erőforrásainkat óvjuk, az új projektek megvalósítása során fenntartható erőforráskokat használunk. Az ellátási láncban olyan vezető nyersanyag-beszállítókkal dolgozunk, akik a legmagasabb minőségű alapanyagokat garantálják, ugyanakkor partnereinkkel együttműködünk bolygónk erőforrásainak felelős felhasználásában. Innovatív műszaki megoldások és modern gyártási technológiák alkalmazása mellett kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a környezetszennyezés minimalizálásának és megelőzésének.

A TZMO törekszik a ZERO WASTE elérésére. A cégcsoport ZERO WASTE programja bizonyítja, hogy a társaság túllép a környezetvédelem jogi követelményein azáltal, hogy részt vállal a felhasznált nyersanyagok teljes életciklusában, és nyílt párbeszédet folytat az érdekelt felekkel a körforgásos gazdaság támogatása érdekében. Mi a fenntartható fejlődés jegyében dolgozunk.

» vissza a főoldalra
hírek és tájékozatatók