hírek

2020-08-07

2021 év végére Berlinbe teszi át székhelyét a TZMO Deutschland

A TZMO Deutschland 2020. július 27-én szerződést írt alá egy korszerű, berlini irodaház építéséről az ERBUD Csoporthoz tartozó GWI Bauunternehmung GmbH-val. A beruházás értéke 6 035 000,00 EUR (26,5 millió PLN). Az építési munkák ez év augusztus 20-án kezdődnek, a befejezés időpontja pedig 2021. október 21-re várható.

A továbbiakban a TZMO Deutschland és az ERBUD közös sajtóközleményéből idézünk:

̶  Különösen örülünk ennek az együttműködésnek, hiszen mind az ERBUD, mind a TZMO SA a lengyelországi Toruń-ból induló vállalkozások, iparáguk vezető képviselői. Emelett mindkét cégcsoport aktív üzleti tevékenységeket folytat Lengyelország határain kívül is – mondta el a szerződés aláírásakor Dariusz Grzeszczak, az ERBUD SA igazgatóságának elnöke.

̶  1993-ban alapítottuk a GWI GmbH-t mint első külhoni befektetésünket. A vállalat ma sikeresen hajt végre nagyberuházásokat Németország területén, jelentős építőipari partner számos befektető számára. Amint a TZMO SA is, üzleti modellünket mi is a földrajzi diverzifikációra építettük fel. 2018-ban a németországi IVT Csoport 100%-át felvásároltuk. A lengyel piacon kívül így már a német, a belga, a francia, a holland, a svéd és a norvég piacon is jelen vagyunk  ̶  tette hozzá Dariusz Grzeszczak elnök.

Az ERBUD idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját, 2021-ben – a berlini irodaház átadáskor – pedig épp 70 év telik el az indulásakor még állami tulajdonban lévő TZMO társaság megalapítása, és 30 év a cég részvénytársasággá válása óta.

A TZMO SA 1996-ban kezdte meg a lengyel határokon kívüli terjeszkedését: az első leányvállalat, a Bella-Hungária Kft.  ̶  mai nevén TZMO Hungary Kft.  ̶ megalapításával. Ma a TZMO cégcsoport leányvállalatai 18 országban működnek: Lengyelország, Németország, Csehország, Ausztria, Magyarország, Szlovákia, Hollandia, Svájc, Dánia, Franciaország, Románia, India, USA, Oroszország, Ukrajna, Litvánia, Lettország és Fehéroroszország területén. Társaságaink példáján így megmutathatjuk, hogyan alakult a lengyel gazdaság 1989 után  ̶  mondja Jarosław Józefowicz, a TZMO SA igazgatóságának elnöke.

Ez lesz az első projekt, melyet az ERBUD Csoport egy szintén toruń-i származású vállalkozás számára hajt végre, az 1951-ben alapított higiénés és gyógyászati ​​termékek egyik kiemelt gyártója és szállítója számára.

» vissza a főoldalra
hírek és tájékozatatók