pályázati felhívás

A pályázat célja felhívni a figyelmet a szociális ellátásban részesülők sokszínű látásmódjára. A beérkezett alkotásokból a szervező egerszalóki cégszékhelyén rendez kiállítást. A kiíró 2018. augusztus 27. és október 31. között várja az alkotásokat. A pályázat keretein belül 5 pályázó részesül díjazásban.

Pályázok köre:

Intézményi keretek között nyújtott szociális ellátásban részesülő magyarországi állampolgárok, életkori megkötöttség nélkül. 

Pályaművek:

A pályamű szabadon választott, megkötés nélküli technikával készülhet, lehet ceruzarajz, tus, akvarell, akril, pasztell, vagy egyéb technika, olajfestés és kollázs is, de minimum A4-es méretben.

Jelentkezés menete:

A kiírás végén található jelentkezési lapot kérjük kitölteni, a pályázó részéről aláírni, kiskorú vagy cselekvőképtelen pályázó esetén szülővel vagy gondviselővel aláíratni, majd a beküldött pályaműhöz lezárt borítékban mellékelni.

Az alkotások eljuttathatók postai úton, futárszolgálattal, vagy a kiíró területi képviselője által a szervező székhelyére:  

Bella-Hungária Kft., 3394 Egerszalók, Külső sor u. 2.

A pályázatra jelölt alkotások beadásnak határideje: 2018. október 31.

Csak a jelzett határidőig beérkező pályázatokat fogadjuk be! A pályaműveket nem juttatjuk vissza az alkotónak. 

Az értékelés folyamata:

A pályaművek értékelését hat tagból álló zsűri végzi – a kiíró munkatársai –, akik ismerik, tisztában vannak a pályázók képzőművészet téren elvárható képességeivel.

Főbb értékelési szempontok:

  • kreativitás, eredetiség, a kifejezni kívánt üzenet érthetősége;
  • a technikai minőség (elrendezés, stílus, színvilág).

Az értékelési folyamat a 2018. október 31-ei beadási határidő lejárta után azonnal kezdetét veszi.

Győztes pályaművek:

A pályázat keretein belül 5 pályázó részesül díjazásban.

A nyertesek e-mailben vagy postai úton kapnak értesítést legkésőbb 2018. november 15-ig.

Eredményhirdetés, díjazás:

A beérkező pályaművek felkerülnek a szervező tzmo.hu és seni-inco.hu honlapjaira (a pályázó keresztnevével, életkorával és a pályamű címével), és kiállításra kerülnek a kiíró székhelyén  (a pályázó keresztnevével, életkorával és a pályamű címével).

A díjazottak pénzjutalomban és értékes tárgyjutalomban is részesülnek.

Szellemi tulajdonjogok:

A pályázat beadásával a Pályázó a Pályamű kizárólagos és térben valamint időben korlátozás nélküli felhasználását – ideértve a többszörözés, harmadik személy részére való továbbértékesítés, nyilvánossághoz közvetítés, nyilvános előadás – engedélyezi a Bella-Hungária Kft. számára.

Pályázó kijelenti és garantálja, hogy a Pályaművet ő készítette illetve a Pályamű felhasználási jogaival rendelkezik. Pályázó kifejezetten kijelenti, hogy a Pályaművek felhasználásának jogszerűségéért teljes mértékben felelős.

Ha kérdései, észrevételei vannak a pályázati felhívással kapcsolatban, a kiíró Bella-Hungária Kft. munkatársa, Glück Mária (telefon: +36 36 574 300; e-mail: gluck.maria@bella.hu) készséggel áll rendelkezésére.

 

hírek és tájékozatatók