fenntartható fejlődés

ekologia-m.jpg logo
Termékfejlesztéseink mellett kiemelt figyelmet fordítunk környezetünk megóvására, a fenntartható fejlődés biztosítására. Környezetbarát megoldásokat keresünk. Tiszta környezetben akarunk élni, amit a jövő generációnak tisztán is adhatunk át.

A fák maradjanak zöldek.

Termékeink életciklusát úgy igazgatjuk, hogy az előállítás minden egyes fázisában, a nyersanyagok kinyerése, a termékértékesítés folyamata és a termék lebomlása során is minimalizáljuk környezetünk kitettségét és igénybevételét.

Hogy a gyártási folyamat során képződött veszteség egy új munkafolyamat nyersanyagává válhasson újrahasznosító gyártósorokat üzemeltünk be, így a termelési folyamatok során felhasznált anyagok nem veszélyeztetik ökológiánkat. Az újrahasznosított nyersanyagok kerti szerszámok és bútorelemek készítése során, az autógyártásban és építőipari segédanyagok formájában kerülnek ismét felhasználásra.

2011 februárjában termékeink előállítása révén "Környezetbarát" ("Environmentally Friendly") tanúsítványt vehettünk át a lengyelországi Nemzeti Ökológiai Versenyen. Emellett "Ajánlott Termékek" ("Recommended Products") diplomában részesültek biopamut felhasználásával készülő vattatermékeink, a Bella Cotton BIO termékvonalunk.

rólunk