fenntartható fejlődés

thumb_ochr.jpg logo
Higiénés és kozmetikai termékek, orvostechnikai eszközök, háztartási és vegyi termékek gyártójaként felelősek vagyunk azért, hogy tevékenységeink környezetre gyakorolt ​​negatív hatásait korlátozzuk. Mind a termelési, mind a beruházási folyamatainkat fenntartható módon - a környezet tiszteletben tartásával - végezzük.

A TZMO Group integrált irányítási rendszere

A fenntartható fejlődést szolgálva és képviselve a TZMO Group elfogadta integrált irányítási rendszerpolitikáját, amely magában foglalja a környezetvédelem területén vállalt kötelezettségeket, és megfelel az ISO 14001 környezetvédelmi szabvány követelményeinek. 

tovább a TZMO Group integrált irányítási rendszerpolitikájára

 


A TZMO Group elkötelezte magát a következő irányelvek mellett:

  • tevékenységünk környezetre gyakorolt hatásait optimalizáljuk,
  • folyamatainkat korszerű technológiák megvalósítása mellett folyamatos fejlesztjük,
  • a környezetszennyezést megakadályozzuk és erőforrásainkat óvjuk,
  • az új projektek megvalósítása során fenntartható erőforráskokat használunk.

Az ellátási láncban olyan vezető nyersanyag-beszállítókkal dolgozunk, akik a legmagasabb minőségű alapanyagokat garantálják, ugyanakkor partnereinkkel együttműködünk bolygónk erőforrásainak felelős felhasználásában.

Innovatív műszaki megoldások és modern gyártási technológiák alkalmazása mellett kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a környezetszennyezés minimalizálásának és megelőzésének.

Termékeinket úgy tervezzük meg, hogy a termék életciklusának minden szakaszában a lehető legnagyobb mértékben csökkentsük a környezetre gyakorolt ​​negatív hatásokat:

A tervezés innovatív megközelítése, a gépek és berendezések megfelelő műszaki állapotára fordított figyelem, a termelés és a szállítás átgondolt tervezése, ill. a logisztikai kapacitások maximális kihasználása mind hozzájárulnak a természeti erőforrások megóvásához és a keletkező hulladék mennyiségének csökkentéséhez.

A TZMO Group aktívan támogatja a fenntartható fejlődési célok megvalósítását az ENSZ 2030-as ütemtervével összhangban.

A TZMO törekszik a ZERO WASTE elérésére

a TZMO Group elkötelezett a felelős hulladékgazdálkodás mellett

A TZMO Group azt az ambiciózus célt tűzte ki, hogy 2025 végéig teljesen megszüntesse a hulladéklerakókba juttatott hulladékmennyiséget.

A cégcsoport ZERO WASTE programja bizonyítja, hogy a társaság túllép a környezetvédelem jogi követelményein azáltal, hogy részt vállal a felhasznált nyersanyagok teljes életciklusában, és nyílt párbeszédet folytat az érdekelt felekkel a körforgásos gazdaság támogatása érdekében.

Támogatjuk a műanyagok újrahasznosítását: a TZMO cégcsoport már kialakított olyan újrahasznosító vonalakat, melyek a társaság termelő vállalatainál keletkező hulladékok jelentős részének újrahasznosítását biztosítják.

A ZERO WASTE programmal támogatjuk a fenntartható fejlődést:

  • 12. célkitűzés - felelős felhasználás és termelés
  • 13. célkitűzés - teszünk az éghajlati változások ellen
  • 17. célkitűzés - partnerségi kapcsolatok kiépítése a kitűzött cél elérése érdekében

 

A TZMO SA részt vesz a csomagolási hulladék gyűjtésében és hasznosításban, amelynek jelöléseként termékeinket a "GREEN POINT" ​​védjeggyel látjuk el. A TZMO külső szervezetekkel való együttműködés révén teljesíti a hasznosítás és újrahasznosítás kötelezettségét.
rólunk